27 нояб. 2011 г., 19:24

Нощта 

  Поэзия » Любовная
652 0 0

Нощта на мойто откровение...

е всяка нощ, когато си сама.

Обгърнато от сянка на забвение,

то носи призрачна и бяла тишина...

Разпада се, посипва се по пода,

а после в миг застива в ледена река,

разтапя се и се превръща в облак,

на мойто откровение нощта...

© Бианка Тошева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??