Nov 27, 2011, 7:24 PM

Нощта 

  Poetry » Love
669 0 0

Нощта на мойто откровение...

е всяка нощ, когато си сама.

Обгърнато от сянка на забвение,

то носи призрачна и бяла тишина...

Разпада се, посипва се по пода,

а после в миг застива в ледена река,

разтапя се и се превръща в облак,

на мойто откровение нощта...

© Бианка Тошева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??