18 мая 2008 г., 11:43

Нощта диша 

  Поэзия » Пейзажная
770 0 15

Луната
пак е изсипала кош
със звезди,
а те срамежливо
проблясват...
От смълчани треви
замечтано свирят
щурци,
жасмин
аромати фини протяга.
В брезата
славей нежно запя,
вятър с листата й
затанцува.
Някъде
кротко шепне вълна,
скалист бряг прегръща
и го целува...

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??