Във фантазиите на нощните ми сънища
разлято е мастилото на сенките
и водните бои на страховете.
Летя във средната дистанция
кога е толкова населено небето,
със всякакви пернати обитатели.
Позната съм със знака на челото
(макар, че аз самата не го зная)
Под булото праведните виждат.
И фантазиите на нощните ми сънища
само зората ги разпръсква.
А цветните отблясъци остават
душата зажадняла оцветяват!
© Слава Костадинова Все права защищены