22 июл. 2006 г., 21:00

Носиш аромат на друга... 

  Поэзия
910 0 4

Простих една, и две, и три...
Простих безбрежен океан лъжи.
Простих, а болката не спира.
Простих, но любовта умира...
Не ме прегръщай и не говори.
Не ме обичай, просто си върви.
Не съжалявай, било какво било.
Не съжалявай, може би е за добро.

Не искам да ме молиш, спри.
Не искам пак да страдам, моля те, върви.
Не казвай: "От утре ще се променя",
този път не ще повярвам на поредната лъжа...

Носиш аромат на чужди устни,
Носиш аромат на друга, даже не една...
Върви при целувките им вкусни,
върви, а аз...аз ще издържа.
Не ме прегръщай и не говори.
Не ме обичай, просто си върви.
Не съжалявай, било какво било.
Не съжалявай, може би е за добро.

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всяко зло за добро!Поздрави Теди
  • На мене лично много ми хареса стиха ти,поздравления от мен.БРАВО!
  • Теди има нужда от ремонт.
    без оценка от мен
  • Ту римуваш, ту не. Повторенията също са прекалено много. Мнението е субективно, но според мен стиха има нужда от още малко работа. Поздрави.
Предложения
: ??:??