Нова дрога
Слаба ми е бирата.
И ясно е -
от нещичко по-силно
имам нужда.
Водката не ми понася,
уискито е все боклук,
а за добро май кинти няма.
Ракията не е по моя вкус.
На хероин не съм попадал.
Кокаин - на рокзвезда
да ти приличам?
И тревица даже
не е носът ми помирисвал.
Има си и други варианти,
но мисля си все пак, не знам,
че вместо всичките лайна,
аз имам нужда
от л ю б о в...
© Тони Бортолаци Все права защищены