Mar 2, 2011, 9:11 PM

Нова дрога 

  Poetry
627 0 4

Нова дрога



Слаба ми е бирата.

И ясно е -

от нещичко по-силно

имам нужда.

 

Водката не ми понася,

уискито е все боклук,

а за добро май кинти няма.

 

Ракията не е по моя вкус.

На хероин не съм попадал.

Кокаин - на рокзвезда

да ти приличам?

И тревица даже

не е носът ми помирисвал.

 

Има си и други варианти,

но мисля си все пак, не знам,

че вместо всичките лайна,

аз имам нужда

от  л ю б о в...

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??