Празниците минаха,
рождения ми ден мина,
утре е нова година
и става 2018 година.
Ще се веселя с приятели,
нови спомени ще имам
и със семейството ми
ще се съберем.
И дано да е добра година.
И щастие, любов и сняг
да има, и здраве, и късмет,
и на мен и на всички аз желая.
Честита нова година ви желая.
(Лиска)
© Хриси Миланова Все права защищены