Нова година
Новата година очакваме всички сега,
с трепет ,надежда и нова мечта!
Една мечта за по-добра година,
една надежда, за здраве и човещина,
една вяра в доброто в хората!
На самотните хора да донесе Любовта,
на влюбените щастие и малки деца,
на старите хора спокойствие, не нищета.
На родителите ни спокойствие, а не тъга.
На децата,здраве, усмивки и много игра!
На тъжните хора усмивка, но не една!
Да има мир за всички хора по света!
Изпращаме я старата година като стара жена,
посрещаме новата като девойка една.
Красива, нежна с корона на глава.
Тя носи вяра, надежда и любов за хората!
© Валентин Миленов Все права защищены