31.12.2016 г., 16:38 ч.

Нова година 

  Поезия » Друга
492 0 6

                                                      Нова година

 

Новата година очакваме всички сега,

с трепет ,надежда и нова мечта!

Една мечта за по-добра година,

една надежда, за здраве и човещина,

една вяра в доброто в хората!

 

На самотните хора да донесе Любовта,

на влюбените щастие и малки деца,

на старите хора спокойствие, не нищета.

На  родителите ни спокойствие, а не тъга.

На децата,здраве, усмивки и много игра!

На тъжните хора усмивка, но не една!

Да има мир за всички хора по света!

 

Изпращаме я старата година като стара жена,

посрещаме новата като девойка една.

Красива, нежна с корона на глава.

Тя носи вяра, надежда и любов за хората!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??