14 июн. 2015 г., 12:45

Нова Любов 

  Поэзия » Любовная
645 0 3

За първи път като те видях,

разбрах че трябва да си мой.

Цяла нощ не си казахме и дума,

но тайно се наблюдавахме при

всеки удобен миг,

надявах се да ме заговориш,

но нищо не се получаваше.

Тръгнахме, казахме си довиждане,

усмивка-две и всичко свърши.

Не се отказах, исках те до мен,

исках да ме прегръщаш и целуваш.

Една вечер просто те получих,

един миг и имах всичко което исках.

Получих теб. Получих възможността

да те прегръщам и целувам, да те обичам.

 

 

 Сега искам възможност да заспивам

и да се събуждам сгушена до теб,

да гледам как се унасяш докато заспиш,

да потъвам в очите ти и да се взирам

в усмивката ти, да слушам в тишината

как сърцето ти бие само за мен.

Обичам те,  слънце мое, и винаги ще е така,

обичам те толкова много,

че никога няма да те пусна.

Обичам те повече от звездите на небето,

пясъка в морето и така до безкрай.

Давам ти сърцето си, моля те

пази го и не го наранявай.

Желая само да си до мен

и да ме обичаш.

© Ивелина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чудесно описан трепет и чувства, чиста любов!
    Някак си за миг, ме върна назад - във времето, когато и аз изпитах подобни чувства!
    Поздрави и отличен от мен!
  • !!!!!!!!!!Каква любов! Поздрави!
  • Една красива творба за една истинска и всеотдайна любов, чиста
    като росата.Иве, пожелавам те все така да се обичате!
    Поздрав за чудесната творба и ведро настроение за авторката!
Предложения
: ??:??