Не от днес и не от от вчера
аз го хващах в изневери
целия в лъжа оплетен
не каза нищо той за нея.
Без посока и пътека
вървя сам-сама и нека
този, който ме остави
за любов той да забрави!
Опита се да увещава -
мен – аз да му прощавам.
Да простя не съм готова
вече имам любов нова.
© Многоцветна Все права защищены