Ново привличане
ме покани на танц
с музиката на гласа ти,
усмивките, смеха ти
и желанието ти
да ме прегръщаш
и очакваш
обич с мен.
Един до друг
е настроението ни
с романтични изгледи.
Раждаме адреналин
с вълнуващо
сърцебиене
и чувствените ни погледи
стоплят мислите ни.
И мечтаенето ни
отиде
в увеселителен парк.
Цветовете възхитителни
и светлината надежда
събуждат
влюбване чаровно
и впечатляваща,
специална страст.
Винаги да валят
мислите ни
и да ни въздействат
като водопади,
и да носят заряда
на звезди.
Ще се обичаме ли
с доброта?
И свободата,
доверието ни
ще е истината ни
ли?
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
написано с душа и сърце...чудесно стихотворение...
сърдечен поздрав...