Jun 27, 2010, 8:52 AM

Нова обич 

  Poetry » Love
1330 0 4

Ново привличане

ме покани на танц

с музиката на гласа ти,

усмивките, смеха ти

и желанието ти 

да ме прегръщаш

и очакваш

обич с мен.

Един до друг 

е настроението ни

с романтични изгледи.

Раждаме адреналин

с вълнуващо

сърцебиене

и чувствените ни погледи

стоплят мислите ни.

И мечтаенето ни

отиде

в увеселителен парк.

Цветовете възхитителни

и светлината надежда

събуждат 

влюбване чаровно

и впечатляваща,

специална страст.

Винаги да валят

мислите ни

и да ни въздействат

като водопади,

и да носят заряда

на звезди.

Ще се обичаме ли

с доброта?

И свободата,

доверието ни

ще е истината ни

ли?

 

Г.Ф.Т




© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??