16 февр. 2023 г., 13:29

Нова сутрин 

  Поэзия » Любовная, Философская
404 0 0

Очите ти пътуваха към моите  –

бяхме разделени 

от вътрешните си неволи,

но един поглед върна те при мене.

 

И когато се огледах

в зелено-златните ти нюанси,

разбрах, че по-вечно

няма от твойто обещание.

 

Ти ми каза, че винаги ще бъдеш

мечтата ми, във мен закотвена.

И дори навън да стане тъмно,

в сърцата ни нова сутрин е започнала…

© Ангела Топалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??