16.02.2023 г., 13:29 ч.

Нова сутрин 

  Поезия » Любовна, Философска
391 0 0

Очите ти пътуваха към моите  –

бяхме разделени 

от вътрешните си неволи,

но един поглед върна те при мене.

 

И когато се огледах

в зелено-златните ти нюанси,

разбрах, че по-вечно

няма от твойто обещание.

 

Ти ми каза, че винаги ще бъдеш

мечтата ми, във мен закотвена.

И дори навън да стане тъмно,

в сърцата ни нова сутрин е започнала…

© Ангела Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??