Плаши ли те моята дързост – свиквай!
Учудваш ли се на моята същност – преодолей го!
Казваш ли си, че съм лека – грешиш, „тежа” си на мястото!
Мислиш си – какво ù става, имам изненада за теб – отвикнах да съм наивна.
Гледай как го правя – виж какво изпусна.
Искаш тяло – не жена.
Върви си – нямам нужда от това.
Продължавай – давай следващата жертва за нощта.
Аз ще си дивея, с който искам – мой проблем си е това.
А ти, мило, нямаш място в тази игра!
© Валиша Все права защищены