Нова весела година -
почна с ядрената зима.
Със тайфуни и вихрушки
ний ще светим като крушки.
Наводнения, комети,
бой, снаряди и ракети,
чума, вируси и лудост,
демокрации и глупост,
лава, пепел и вулкани,
и могъщи урагани,
радиация, пожари,
въшки, кърлежи, комари.
Нова весела година -
утре може да загина.
Край на хубавото време -
ние всички ще умреме!
© Сандостен Калций Все права защищены