29 июн. 2017 г., 16:24

Нови обувки 

  Поэзия » Другая
359 0 0

Моля те не прекалявай
с моето търпение!
Стъпките ми проследявай,
но без направления.

Може да съм нестандартна,
странна и трънлива,
Ала с поглед леопарден
твоя ум изпивам.

С токчетата си танцувам
аз по твойте нерви,
Щом на твоя се преструвам,
ама със резерви.

Казваш твоят край е близо –
аз го приближавам,
Връзката ни все е в криза,
но пробита плава.

Явно нещо в нея струва
да се продължава  –
Ти говориш  – аз не чувам,
но пък с теб оставам.

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??