Объркани мисли, объркани животи,
комедийни трагедии, истерични комедии,
стъпки отминали, нощи пропуснати,
чаши без дъно, гари без влакове,
Душата ти празна, скрит в себе си:
как да намериш изход в света
безизходен с примка на шията,
щом от себе си криеш се?
© П Антонова Все права защищены