9 февр. 2010 г., 12:51

Ново начало 

  Поэзия
434 0 2
Потънах в тишина и спомени бледни,
пророних сълза, за да се стопля...
Опит направих за теб да си спомня,
но споменът, странно, беше заключен!
Разумът не дава сърцето да види
грозния белег от твоите обиди...

Без билет полетът ми се оказа,
летях стремглаво и право надолу,
но някаква сила в мене подсказа,
че се раждам за ново начало!

Твърде болна ми била душата
и сърцето изхабено,
много съм се примирявала с нещата,
а себежертването недооценено...

И тази мисъл ме зарадва,
Бог не забравя добрите...
Шумолеше хартия, драскаше писало...
Знаех! За мен се пишеше ново начало!

© Стеляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??