18 февр. 2010 г., 21:19

Новогодишен подарък 

  Поэзия » Эротическая
722 0 0

С треперещи пръсти и плахи очи

забързаното ти дихание нежно шепти...

 

Новогодишна тишина ни обгръща интимно,

незабравимото усещане от танца е взаимно!

 

Навън е плътна тъмнина, разбулена от уличните светлини,

в стаята ни най-прекрасна се озоваваме само аз и ти!

 

В главата ми се борят безброй въпроси и съмнения,

които странно придобиват съвсем други направления!

 

Пръстите ми подхождат изискано търпеливо,

държат се с Вас неприлично учтиво!

 

Дрехите бавно губят общочовешкия си смисъл в създалата се обстановка,

съзнанието ми неуморно рисува по-приятна последвала нудистка постановка!

 

Лицето ми флиртува с вашето с непозната срамежливост на дете,

не успявам да овладея забързания ритъм на собственото си сърце!

 

Устните ни почти се докосват в изкусна задруга,

дъхът ви се разлива по мен, докарвайки ме до полуда!

 

Загубвам способността си да се държа прилично,

езикът ви навлиза в спор с моя чисто еротично!

 

Няма сила, която да ни спре,

забравяме за ваш’то „Не”!

 

                               14.02.2010г.

                                                                                                                                      гр.София

© Бобчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??