30 дек. 2008 г., 19:05

Новогодишна баница 

  Поэзия » Для детей
970 0 7

Зимата навред настъпи.

Сняг натрупа. Как искри!

Ала дрянът щом напъпи,

хич не чувствам студ дори!

 

Ще изприпкам в миг навънка.

Знам къде расте в леса.

Ще отчупя клонка тънка -

вкъщи ще я отнеса.

 

Баница с късмети мама

време е да опече

и късмет с любов голяма

всекиму да обрече.

 

Здраве, щастие, паричка...

Щом я завъртим отпред,

ще получа ей сегичка

своето парче късмет!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??