Цял живот сме разделени,
а сърцата ни - в едно.
И с успехите, проблемите
пълнехме едно ведро.
Радостите също бяха
удвоени в теб и мен.
Доживяхме своя стряха
над дома ни съграден.
С обич само те дарявах,
ти опората ми бе.
Над елхата ни изгрява
полудялата любов.
От ракети разноцветни
Новата да възвести.
Щастливо да свети
в нашите влюбени души.
© Елена Все права защищены