15 июн. 2009 г., 14:02

Новолуние 

  Поэзия » Любовная
842 0 21

Нова луна е изгряла.

Светла и топла.

Ято гълъби излетяха

от очите ми

и в гнездо я превърнаха.

В пълнолуние цялото,

свети небето

и са топли под одеалото

и краката, и ръцете ми.

През прозореца слънчев лъч

щипва ме за пробуждане,

а пък аз съм заспала

на раменете

на едно новолуние.

Пълнолунна съм.

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??