28 дек. 2019 г., 00:15

Новост 

  Поэзия
607 0 0

Откъде се появи

И как отново блясъка в очите ми запали?

Красива гледка, неподправена. 

Любов във тоз престорен свят.

Чудя се какво ми правиш?

Денем, нощем мислите към теб ме водят.

Щом за теб е, ще се оставя,

Огънят в душата бавно да изгаря.

© Никол Карагогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??