Да си „човек" днес значи да си никой.
Да си добър днес значи да си лош.
А питаш ли Ги, Те ще отговорят:
- Това за нас е друг въпрос!
Да си лицемер е нова мода.
Повярвай, аз повярвах в това.
То е като вълк с овча кожа
и ето, разликата - на мига.
Но не Ги разбирам, може би и няма,
делят ни много, хиляди неща.
Не си и струва и ще е измама
спрямо мен да тъна като тях в лъжа.
© Петя Боянова Все права защищены