4 сент. 2010 г., 23:48

Нужда 

  Поэзия
842 0 1

Имам нужда да усетя
твоето присъствие някъде до мен,
как се приближаваш
и дъхът ми става все по-учестен.

Имам нужда да усетя
ръцете твои мен да галят.
Да усетя нежните ти устни
как целуват и повтарят.

Имам нужда да усетя
как телата ни горят,
как постепенничко загасват
и как застига ги сънят.

Имам нужда да усетя
как целувките ти ме събуждат сутринта.
Да видя блясъка в очите ти
и усмивката на твоята уста.

Имам нужда да усетя
твоята любов сега.
Истинска любов ми дай,
инак... ще умра.

© Мариян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • От любов може би не се умира, но като я няма животът губи блясъка и смисъла си
Предложения
: ??:??