30 сент. 2006 г., 01:48

Нуждая се и искам 

  Поэзия
664 1 2

Искам любов и топлина.
Нуждая се от нежност.
От здрава мъжка ръка.
Искам да се слея
с обичания от мене мъж.
Нуждая се от подкрепа.
Затова-моля те ме дръж.
Искам да чувствам болка,тъга,
а не да бъда празна-
не и както сега.
Нуждая се от хубава дума-
дори и лъжа.
Нуждая се...
и устата ми залепна да мълча.
Искам някого изцяло.
Без колебания и протести.
Нека бъде грях.
Нуждая се от някого толкова силно.
Иначе ми се струва,че ще умра.
Искам да ме лъжат и мамят.
Може да боли.
Но нека поне един го направи.
Бих предпочела да живея в лъжи.
Нуждая се и искам...
отправям молба след молба...
а всичко е толкова пусто...
а аз съм сама.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чисто човешки желания! Всеки има нужда от тези неща, може би защото са смисъл на ежедневието.
  • понякога може и без ритъм, но е хубаво! 5
Предложения
: ??:??