Единствен си ти
в моите мечти!
Силно жадувам те аз,
нужен си ми всеки час.
Най-красив си ти за мен,
ти си слънцето в моя ден.
Въздух и вода си ти,
само за теб сърцето ми тупти.
Обичам те по-силно от преди,
искам да съм в прегръдките ти.
Животът ми без теб е самота,
изпълнен със сълзи и тъга.
Липсваш ми ти постоянно
и да стане щастието ми безкрайно.
Как искам някой ден
да си отново ти до мен!
© Мария Все права защищены
Пожелавам ти от сърце отново да се почувстваш обичана и ценена!