6.11.2007 г., 23:38 ч.

Нужен си ми 

  Поезия » Любовна
969 0 1

Единствен си ти
в моите мечти!
Силно жадувам те аз,
нужен си ми всеки час.

Най-красив си ти за мен,
ти си слънцето в моя ден.
Въздух и вода си ти,
само за теб сърцето ми тупти.

Обичам те по-силно от преди,
искам да съм в прегръдките ти.
Животът ми без теб е самота,
изпълнен със сълзи и тъга.

Липсваш ми ти постоянно
и да стане щастието ми безкрайно.
Как искам някой ден
да си отново ти до мен!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичен стих!
    Пожелавам ти от сърце отново да се почувстваш обичана и ценена!
Предложения
: ??:??