6 nov 2007, 23:38

Нужен си ми 

  Poesía » De amor
971 0 1

Единствен си ти
в моите мечти!
Силно жадувам те аз,
нужен си ми всеки час.

Най-красив си ти за мен,
ти си слънцето в моя ден.
Въздух и вода си ти,
само за теб сърцето ми тупти.

Обичам те по-силно от преди,
искам да съм в прегръдките ти.
Животът ми без теб е самота,
изпълнен със сълзи и тъга.

Липсваш ми ти постоянно
и да стане щастието ми безкрайно.
Как искам някой ден
да си отново ти до мен!

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обичен стих!
    Пожелавам ти от сърце отново да се почувстваш обичана и ценена!
Propuestas
: ??:??