22 янв. 2013 г., 19:42

Нужна си ми повече от всякога... 

  Поэзия » Любовная
790 0 1

Нужна си ми повече отвсякога

в прегръдките ми, сгушена и нежна.

Понякога да чуя само гласа ти...

Нужно ми е да си ми така потребна.

 

Навярно си ми повече от въздуха,

който издишам, когато те видя.

Навярно си повече от слънцето,

което гасне, когато те искам.

 

А всъщност си най-обикновена

жена, като всяка друга,

с болка в сърцето, когато е наранена,

с усмивка на лицето, когато е пълноценна.

 

Нужна си ми точно ти

в моя свят и моите дни.

Нужна си ми повече отвсякога

с твоя смях и твоите сълзи.

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??