7 окт. 2007 г., 15:48

Някакво-никакво 

  Поэзия
586 0 8
Някъде някога
клоунът в мен
уморено деня преобърна .
Някъде някога
паднах в плен на страсти
от дневни безумства.
Някъде-никъде
стигнах до там
с някакво никакво бреме.
Небето загърна ме
в сиво безвремие
с някакви мисли без
плът, съдържание .
Някога-някъде
върнах се там,
в нещо от нищо закърмено.
Някоя-никоя...
Все още в плен
на някакви, никакви чувства...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??