2 июн. 2010 г., 15:12

Някога 

  Поэзия
436 0 0

Свалихме огледалата,

аз те рисувам по-добре.

Ти мечтаеше за водопади,

а аз обичах Луната.

 

Пожелахме си кораб,

а кафето кипеше.

Кой ще изчисти печката?

Кучето все те лаеше.

 

Канапето на баба,

телевизорът не работи.

Ти пушеше цигари -

аз бях само снимка в джоба ти.

 

 

 

 

© Елис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??