Jun 2, 2010, 3:12 PM

Някога 

  Poetry
437 0 0

Свалихме огледалата,

аз те рисувам по-добре.

Ти мечтаеше за водопади,

а аз обичах Луната.

 

Пожелахме си кораб,

а кафето кипеше.

Кой ще изчисти печката?

Кучето все те лаеше.

 

Канапето на баба,

телевизорът не работи.

Ти пушеше цигари -

аз бях само снимка в джоба ти.

 

 

 

 

© Елис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??