Някога, преди!
Беще различно преди,
някога бяхме си двете.
Със смях забравяхме за сълзи,
но хубавите ни дни са вече отнети.
Сега безсмисления си живот живея.
Забравих вече какво е да се смееш.
За старите дни копнея.
Да ги върне - никой не умее.
И в добрите, и в лошите моменти бях до теб,
а ти къде беше последните месеци?
Дойде си едно испанско момче...
И забрави нашите мигове весели!
© Мариана Все права защищены