10 окт. 2013 г., 18:27

Някои хора виждат светлината... 

  Поэзия » Другая
528 0 0

                            Някои хора виждат светлината

 

                                                                   23,08,2013

 

Някои хора виждат светлината,

някои хора усещат топлината,

във всеки се крие тази искра,

но трябва да търсиш,

трябва да видиш...

 

С аромат на люляк,

настъпва пролет в душата,

без думи те води

навътре в гората...

В гората на мисли красиви,

където чуваш фейски

песни звънливи!

 

Без дар, но с усмивка

                те радва лицето

на добрия човек

                  открил сърцето -

сърце за любов и душа,

      не търсещ печалба, 

а разноцветна дъга!

 

И ангели бели

летят покраи нас,

пазят и него, и мене,

и вас!

Говорят без думи

за топлина и любов

и чакат да откликнат

на човешкия зов!

 

Красиви песни те пеят,

в гората се чуват само,

в листата живеят.

 

Някои хора виждат светлината...

във вятъра, в очите или във децата!

 

 

 

© Божана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??