Някой ден, животът ще се промени,
тогава ще откриеш вярната посока.
Преминал през изкачването на скали,
приведен, носил кръст до своята Голгота.
Някой ден, ще видиш, колко си различен,
че бил си неразбран от другите дори.
И няма нужда да си толкова себичен.
Не чакай- любов и щастие си подари.
В един прекрасен ден ще разбереш,
че не е нужно никому да се доказваш.
И обич, и омраза, на кой ще раздадеш,
единствено сърцето знае и подсказва.
Ще бъдеш себе си. И Демон – зъл, и благ.
И всичко ще ти бъде все едно. Накрая,
ще тръгнеш в Ада за приятел и за враг,
но знаейки, кого не би последвал в Рая.