7 февр. 2007 г., 13:05

някой ден 

  Поэзия
744 0 0

Мога ли друг някого да обичам пак така,

мога ли след толкова години да забравя с тебе любовта,

мога, но със сърцето си вечно ще отричам, че възможно е това.

Мога, но друго искам да ти кажа, друго спира ми гласа.

Някой ден, някъде ще съжаляваш, че ме нарани,

някой ден, на някого ще се извиняваш за да ти прости,

някой ден, но не на мен, ще платиш дълга, принадлежащ за моето сърце,

някой ден, запомни ще капят сълзи от тези сега толкова празни очи,

някой ден, дяволче, ще обичаш само мен,

но не чакай този ден аз пак да съм до теб,

аз далеч ще съм, но близо до сърцето ти от лед.

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??