И някой ден ще ти се случа,
ще изригнеш във вулкан от страст,
ще замълчи дори капчука -
учуден, онемял в захлас.
И някой ден ще ме целунеш,
защото дълго ме копня,
а аз пресъхнала от жажда
във твойте ласки ще горя!
© Жулиета Великова Все права защищены