19 дек. 2007 г., 08:39

някой ден 

  Поэзия » Белые стихи
715 0 5
 

НЯКОЙ ДЕН

 

 

Някой ден ще се събудиш

и аз няма да съм до теб.

Сигурно ще плачеш, знам,

но аз нищо не ще направя.

Ще се престоря, че нищо няма

и ще те изоставя.

 

Някой ден ще се събудиш

и ще се проклинаш,

защото мен няма да ме има.

Сигурно причина в мен ще търсиш,

може и да намериш - знам.

Но този път аз няма да призная.

 

Някой ден ще се събудиш

и аз няма да съм до теб .

Някой ден ще се събудиш

и до теб ще бъде някой друг.

Но дали си е струвало, кажи,

или признай - май за пръв път  сгреши.

 

 

© Цецо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??