19.12.2007 г., 8:39 ч.

някой ден 

  Поезия » Бели стихове
698 0 5
 

НЯКОЙ ДЕН

 

 

Някой ден ще се събудиш

и аз няма да съм до теб.

Сигурно ще плачеш, знам,

но аз нищо не ще направя.

Ще се престоря, че нищо няма

и ще те изоставя.

 

Някой ден ще се събудиш

и ще се проклинаш,

защото мен няма да ме има.

Сигурно причина в мен ще търсиш,

може и да намериш - знам.

Но този път аз няма да призная.

 

Някой ден ще се събудиш

и аз няма да съм до теб .

Някой ден ще се събудиш

и до теб ще бъде някой друг.

Но дали си е струвало, кажи,

или признай - май за пръв път  сгреши.

 

 

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??