6 июн. 2014 г., 21:19

Някой ден 

  Поэзия » Любовная
547 1 0

Някой ден ще спра да те обичам,

ще спра да проверявам телефона,

да чакам съобщение без смисъл,

да плача насаме с емотикона. 


                     ##### 


Някой ден ще спра да търся знаци,

ще спра небитието да тълкувам,

ще спра да търся коренни обрати

и думи, от които се вълнувам.


                     #####


Някой ден напълно ще забравя,

че мъката била е на шега.

Ще спра да те обичам,

обещавам,

но някога, а не сега! 



Тодор Илиев

© Тодор Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??