5 февр. 2010 г., 10:25

Някой някъде те чака... 

  Поэзия » Философская
1466 0 2

 

(посветено на хора, които нямат възможност да бъдат заедно)

 

 

Някой някъде те чака

и зове те в полумрака,

смел и борбен ти бъди

и лети към своите мечти!

 

Може би любовта

е разперила крила

и лети тя над света,

посрещни я ти сега.

Може би приятел твой

не намира той покой,

иска прошка да дадеш

или ръка да подадеш.

Може твоето дете

сега тебе да зове

и да вика в полумрака:

„Мама някъде ме чака.”

 

Някой някъде те чака

и зове те в полумрака,

смел и борбен ти бъди

и лети към своите мечти!

 

© Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??