(посветено на хора, които нямат възможност да бъдат заедно)
Някой някъде те чака
и зове те в полумрака,
смел и борбен ти бъди
и лети към своите мечти!
Може би любовта
е разперила крила
и лети тя над света,
посрещни я ти сега.
Може би приятел твой
не намира той покой,
иска прошка да дадеш
или ръка да подадеш.
Може твоето дете
сега тебе да зове
и да вика в полумрака:
„Мама някъде ме чака.”
Някой някъде те чака
и зове те в полумрака,
смел и борбен ти бъди
и лети към своите мечти!
© Диди Всички права запазени