14 февр. 2008 г., 16:02

Някъде в мен вали 

  Поэзия » Белые стихи
901 0 4

Някъде в мен вали

 

Някъде в мен вали.
Отмерено, ритмично.
Там, в моя малък свят,
от мен създаден,
небето е бронирано с облаци
и слънцето е овехтяло.
От тропота на изненадите,
от ласките на верните приятели
сълзите ми се дръпват от очите.
Там в мен вали...

© Валери Първанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??