14 feb 2008, 16:02

Някъде в мен вали 

  Poesía » Versos blancos
899 0 4

Някъде в мен вали

 

Някъде в мен вали.
Отмерено, ритмично.
Там, в моя малък свят,
от мен създаден,
небето е бронирано с облаци
и слънцето е овехтяло.
От тропота на изненадите,
от ласките на верните приятели
сълзите ми се дръпват от очите.
Там в мен вали...

© Валери Първанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??