28 мая 2010 г., 07:55

Няма 

  Поэзия » Любовная
565 0 3

Аз няма да ти кажа, че ми липсваш,

няма дори и да заплача.

Няма да покажа, че те обичам –

ще скрия чувствата в здрача...

 

Няма да се сгуша в теб уплашена,

няма да предложа да поспим,

няма да извикам нервно: „Махай се!”,

просто ще те оставя да си идеш...

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??