Аз няма да ти кажа, че ми липсваш,
няма дори и да заплача.
Няма да покажа, че те обичам –
ще скрия чувствата в здрача...
Няма да се сгуша в теб уплашена,
няма да предложа да поспим,
няма да извикам нервно: „Махай се!”,
просто ще те оставя да си идеш...
© Любка Янева All rights reserved.
Точно така, само напред и никога назад...
а мъже има през път и над път!